logo400

Is jouw domeinnaam nog vrij?

Verhuis uw domeinnaam naar CCC Hosting

U wilt graag scherpe tarieven, uitstekende service en betrouwbare dienstverlening. Daarom is het verstandig om de domeinnamen en webhosting die u bij een andere aanbieder heeft lopen, te verhuizen naar CCC Hosting.

 

Verhuis uw domeinnaam in 3 stappen zonder downtime

Stap 1: Huidige provider inlichten.
U maakt eerst een backup van uw huidige website.
Vervolgens meldt u de verhuizing bij de huidige provider en zegt u uw abonnement per eerstvolgende datum op.
U verzoekt de huidige provider om de verhuiscode (autorisatiecode) van uw domeinnaam, en om eventuele locks laten verwijderen en het administratief email adres in de whois te laten wijzigen in uw huidige email-adres.

Stap 2: Aanvragen verhuizing domeinnaam en hosting
Op onze website heeft u een keuze uit diverse hosting pakketten, verschillend in opslagruimte en dataverkeer.
Nadat u uw keuze heeft gemaakt volgt u de bestelprocedure.
Wanneer gevraagd wordt naar een autorisatiecode (verhuiscode), laat dit veld dan LEEG. (Wanneer u wel de autorisatie code opgeeft bestaat de kans dat uw domeinnaam al is verhuisd voordat u de website heeft geupload naar onze servers)

U kunt ook een mail zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, de domeinnaam en het gewenste hostingpakket. Wij maken de webruimte dan direct voor u aan en zenden u de inloggegevens. Zodra u uw website op onze server heeft gezet, kunt u ons de verhuiscode van de domeinnaam doorgeven. Wij zetten de verhuizing vervolgens in gang: binnen enkele uren zal over het gehele internet uw .nl-domeinnaam niet meer verwijzen naar de oude provider, maar naar uw nieuwe hosting-account bij CCC Hosting. Bij buitenlandse extensies kan dat langer duren en is het handig om de oude hosting nog een weekje aan te houden.

Stap 3: E-mail configureren
In uw DirectAdmin beheer paneel kunt u eventuele email-adressen, databases en andere zaken instellen.
Nadat u er zeker van bent alles te hebben geupload en ingesteld, kunt u de verhuiscode naar ons mailen. Wij zetten de verhuizing vervolgens in gang.