logo400

Is jouw domeinnaam nog vrij?

E-mail instellingen

Indien u problemen heeft met de e-mail of een nieuw e-mailaccount probeert in te stellen kunt u de volgende stappen volgen;

U moet de volgende e-mailinstellingen gebruiken voor uw e-mailprogramma:

Type server: overige / IMAP

Inkomende mail-Server: mail.ccchosting.nl
Uitgaande mail-server: mail.ccchosting.nl

Gebruikersnaam: Uw volledige e-mail adres (bijvoorbeeld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Wachtwoord: het door uw zelf aangemaakte wachtwoord in DirectAdmin

Indien u het wachtwoord niet meer weet kunt u het wachtwoord zelf resetten via het DirectAdmin controlpanel. De gegevens hiervan heeft u gekregen toen u bij ons klant werd.

Mocht u twijfelen of uw het juiste wachtwoord heeft kan u deze testen via webmail: https://server.ccchost7.nl/roundcube/

IMAP poorten:
IMAP poort: 993
SSL: ingeschakeld

POP3 poorten:
POP3 poort: 995
SSL: ingeschakeld

SMTP poorten:
SMTP poort: 465
SSL: ingeschakeld

U moet voor de uitgaande mailserver ook een gebruikersnaam/wachtwoord opgeven.
Meestal staat dit onder "Meer instellingen" en dan "Server uitgaande mailserver".

- Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist.
- Dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende e-mail.

U kunt bovenstaande instellingen gebruiken voor zowel IMAP als POP(3), al raden wij IMAP aan.